Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Pel de uien en snij in ringen. 
- 
                    
                    Smelt de boter in een ruime pan en stoof de uienringen even aan. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. 
- 
                    
                    Besprenkel met azijn en blus met witte wijn. Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuurtje verder pruttelen tot de uien gaar zijn. 
- 
                    
                    Snij het brood in plakjes en rooster aan beide zijden. 
- 
                    
                    Kruid de soep met versgemalen peper en zout. 
- 
                    
                    Giet de uiensoep in vuurvaste kommen, leg de plakjes brood erop en bestrooi ze met gemalen kaas. 
- 
                    
                    Plaats onder een hete grill en laat goudbruin kleuren. 
- 
                    
                    Salade
- 
                    
                    Serveer onmiddellijk met een frisse, groene salade met wat mosterdvinaigrette. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                