Koude pastasalade met babyspinazie, bestomaat, chorizo en paprikacrème

b403c73760a5df9df9c5aecd4127e3128bd2d36aeed464e4eb13bf8c16571b84.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.

  2. Halveer de rode paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadjes.

  3. Leg de paprikahelften op een ovenplaat met bakpapier en laat 30 min bakken op 225°C.

  4. Verwijder de zwarte pel en mix het vruchtvlees fijn met de room.

  5. Snij de chorizo in schijfjes van 0,5 cm. Bak ze in een pan met wat olijfolie.

  6. Laat de chorizo uitlekken op keukenpapier en meng de vrijgekomen vetstof onder de paprikaroom. Kruid met cayennepeper en zout.

  7. Pel de rode ui en snipper in halve ringen.

  8. Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de gele paprika en snij in lange repen.

  9. Kook de pasta beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  10. Roer de spinazie er na gaartijd door zodat deze gaat slinken.

  11. Voeg de uienringen, gele paprika, uitgelekte halfgedroogde tomaten, chorizo, bestomaten en kappertjes toe.

  12. Werk af met geschaafde Parmezaanse kaas, paprikacrème, pijnboompitten en blaadjes basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit