Linguine met zeekraal en grijze garnaal

308800bce9f4ce392ae69102dc89533b006e0edf1fabd74831d3d2d8c5db2b87.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de zeekraal grondig onder koud stromend water. Verwijder harde stengels en bruine stukjes. Laat uitlekken.

  2. Besprenkel de garnalen met citroensap. Pel de teentjes look. Knijp 1 teentje look over de garnalen uit. Kruid met versgemalen zwarte peper.

  3. Snij het overgebleven teentje look in fijne plakjes. Verhit de wok en giet er een scheut arachideolie in. Roerbak de zeekraal samen met de plakjes look in enkele minuten knapperig gaar.

  4. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep door de warme zeekraal. Schep de garnalen er ook door en laat even warmen.

  5. Breng verder op smaak met versgemalen peper en olijfolie. Snipper de bladpeterselie fijn. Werk het gerecht af met bladpeterselie. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit