Little gemsalade met gegrilde Berloumi en spekjes

b7c1bf01c096cfe5e08188d014b05d49288ce86620cd9f3a47a56e730d1bc919.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: pel het teentje look en duw door de lookpers. Rasp 2 el Comtesse-kaas. Mix het ei, de ansjovis, het citroensap, de look, de olijfolie en de geraspte kaas fijn tot een dressing. Kruid met peper.

  2. Gril de Berloumi en snij in stukjes.

  3. Bak de spekblokjes goudbruin in olijfolie.

  4. Snij het hart uit de sla en haal de blaadjes uit elkaar. Meng de dressing onder de slablaadjes.

  5. Verdeel de sla over een bowl.

  6. Werk de salade af met de stukjes gegrilde Berloumi en spekblokjes.

  7. Snij met een dunschiller schilfers van de Brugge Comtesse-kaas en werk de salade hiermee af.

  8. Hak wat peterselie fijn en strooi erover.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit