Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Pel de sjalot. Schil de aardappelen.
Snij de sjalot, aardappelen en het wit van de prei fijn. Stoof aan in 1 el olijfolie.
Kruid met currypoeder, peper en zout. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
Snij de maïs van de kolf en voeg bij de soep. Laat de soep 15 min koken.
Voeg de room bij de soep en mix, maar niet volledig, zodat er nog stukjes in zitten.
Meng de boter met de verse kruiden en het zeezout.
Bewaar in de koelkast tot gebruik.
Serveer de soep met een sneetje volkorenbrood besmeerd met kruidenboter.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven