Minicakejes met dulce de leche

50ca1409797295368e88e467e489ea65095d29962f0b8281578073d2b51f95a6.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dulce de leche: zet het ongeopende blikje gecondenseerde melk in een grote pot. Vul de pot met water tot het blikje goed onderstaat. Zet het deksel op de pot en zet op een hoog vuur. Breng het water aan de kook. Zet het vuur lager eenmaal het water kookt en laat gedurende twee uur koken. Haal de pot van het vuur, giet het water weg en laat het blikje volledig afkoelen alvorens het te openen.

  2. Vul de minicakevormpjes met de helft van het frangipanebeslag. Doe er een koffielepel dulce de leche in en vul verder met het frangipanebeslag tot de vormpjes gevuld zijn.

  3. Bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 10 tot 15 minuten.

  4. Haal uit de oven, laat de cakejes afkoelen en versier met een extra dotje dulce de leche.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit