Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Meng de roomkaas met de blauwe kaas in een kom en voeg de fijngehakte veenbessen toe.
Bevochtig je handen zodat de kaas niet kleeft en vorm 24 balletjes met behulp van een lepel. Leg op een schaal en bedek met folie.
Zet koel in de ijskast gedurende ongeveer 2 uur tot de balletjes stevig zijn.
Hak de kruiden en notenmengeling elk fijn. Hou apart in een kom.
Rol de gekoelde kaasballetjes in het mengsel naar keuze.
Werk af met een pretzelstokje in ieder kaasballetje.
Tip: je kan de balletjes lang op voorhand voorbereiden, maar wacht tot het serveren om de pretzel erin te steken.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven