Mosselen met sinaasappel, citroengras en kokosmelk

022a56f3d2cba14749059c8ab21ed7201aff19400416b0c62efaebd4c39af8d9.jpg

Allergenen

Selder en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de mosselen en haal de kapotte mosselschelpen eruit.

  2. Was de bleekselder en snij in grove stukken. Pel de uien en snij in schijfjes.

  3. Snij de citroengrasstengels overlangs door. Snipper de muntblaadjes fijn.

  4. Spoel de sinaasappelen en snij in kwartjes. Reken ½ sinaasappel per mosselpot.

  5. Stoof de uiplakjes, selderstukken, citroengras en sinaas appelkwartjes aan in de olijfolie. Giet de kokosmelk erbij en laat eventjes opkoken.

  6. Doe de mosselen in de verschillende potten en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de potten. Laat de mosselen onder gesloten deksel garen (ongeveer 8 minuten). Schud de mosselen op.

  7. Werk af met de fijngesnipperde munt en dien onmiddellijk op. Serveer de Krisproll’s erbij.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit