Mosselen met witte wijn

17538446463ed5e917994135ed29beeb02526bcb99ba6b1ff728ddd4d38f3b01.jpg

Allergenen

Lactose, Melk, Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de mosselen in de gootsteen en laat er zoveel water in lopen tot de mosselen onderstaan. Controleer elke mossel: haal baarden en zeepokken weg met een scherp mesje. Gooi de kapotte schelpen weg.

  2. Pel de sjalotten en snij in ringetjes.

  3. Verhit de boter in de mosselpan, doe de mosselgroenten erbij en laat even stoven. Giet de wijn in de pan.

  4. Doe de mosselen in de pan en kruid goed met peper, zout en mosselkruiden. Zet het deksel op de pan en laat gedurende 6 à 8 minuten stomen. Schud een paar keer op tot alle schelpen openstaan.

  5. Dien onmiddellijk op. Lekker met stukjes stokbrood en een mosselsausje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit