‘New York style’ ontbijtbagel

942307602c2be559ccc0c008a3e799f83c430c3615104896237cc4b5d408f799.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bak de bagels 3 à 5 min in een voorverwarmde oven.

  3. Schik de plakken spek op een bakplaat en bak krokant in de oven.

  4. Snij de bagels horizontaal door, bestrijk beide helften met boter en bak het snijvlak krokant in de oven.

  5. Smelt een klontje boter in een braadpan en breek de eieren erin. Prik, wanneer het eiwit begint te stollen, voorzichtig met een vork in de dooiers zodat het eigeel uitloopt over het eiwit. Kruid met peper en zout.

  6. Leg de plakjes kaas op de eieren en leg, wanneer de kaas gesmolten is, 1 ei op de onderste helft van elke bagel. Verdeel het krokant spek erover en dek af met de overige eieren.

  7. Zet het bovenste deel van de bagel erop en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit