Opgelegde abrikozen in muskaatwijn met blauwe schimmelkaas

4c49f3f879303afaf0c7277683ca08da6761b3e35900c86b3595a34d1fd64a80.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de abrikozen in een gesteriliseerde pot. Zorg ervoor dat de pot groot genoeg is, want de abrikozen zullen zwellen na verloop van tijd.

  2. Giet de wijn over de abrikozen en sluit de pot.

  3. Giet er nog wat wijn bij, als de abrikozen beginnen zwellen en niet langer ondergedompeld zijn in de wijn.

  4. Laat een maand op een koele plaats staan alvorens te serveren. Deze abrikozen in muskaatwijn zijn langer dan een jaar houdbaar.

  5. Serveer met stukjes blauwe kaas.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit