Ovenschotel met kabeljauw en spinaziepuree

b4a722c578f8558c3b73cd7db33d3f30193a66a233726644fc7eb7d85f4483ff.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe 2 el koude boter met het brood, de rucola, de dille, de peterselie, de noten en de zaden in een miniblender en mix tot een kruimelig deeg.

  2. Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie.

  3. Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. Leg de kabeljauwfilets in de ovenschotel. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel het deeg over de kabeljauw en strijk goed glad.

  6. Bak de vis ± 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kabeljauw gaar is en de korst goudbruin.

  7. Snij de bieslook en lente-ui fijn.

  8. Meng samen met de spinazie en een klontje boter onder de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en warm op.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit