Vis , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Doe 2 el koude boter met het brood, de rucola, de dille, de peterselie, de noten en de zaden in een miniblender en mix tot een kruimelig deeg.
Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de kabeljauwfilets in de ovenschotel. Kruid met peper en zout.
Verdeel het deeg over de kabeljauw en strijk goed glad.
Bak de vis ± 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kabeljauw gaar is en de korst goudbruin.
Snij de bieslook en lente-ui fijn.
Meng samen met de spinazie en een klontje boter onder de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en warm op.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven