Allergenen
                
                    noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Week de rozijnen op voorhand in de rum.
 - 
                    
                    
Schil de appelen, snij ze in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij de appels in stukjes en doe ze in een stoofpot. Voeg er eventueel een beetje boter aan toe.
 - 
                    
                    
Verhit de appelstukjes op een matig vuur en voeg de rozijnen toe.
 - 
                    
                    
Voeg vanillesuiker en amandelpoeder toe. Zorg ervoor dat de appeltjes geen moes worden.
 - 
                    
                    
Warm de pannenkoeken lichtjes op. Vul ze met het appelmengsel en rol op.
 - 
                    
                    
Serveer met een bolletje vanille-ijs. Werk af met wat kaneelpoeder.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders