Papillot met gevulde zoete puntpaprika

4e4a4781dab5ca2e78e8c49b727bf852d16f7f4a1f977da9ce406add9c0e6fa7.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de paprika’s in de lengte middendoor. Snij de lente-uien in fijne ringen en de kerstomaten in plakjes. Snij de courgette in fijne plakjes.

  2. Laat de kikkererwten uitlekken.

  3. Leg telkens 2 paprikahelften op een vel aluminiumfolie en verdeel de spinazieblaadjes erover. Druk aan en schik de courgetteplakjes, kikkererwten en lente-ui erop. Verkruimel de feta erover en kruid met peper, zout, oregano en pilipili.

  4. Schik de tomatenplakjes erbovenop en bestrooi met zeste van citroen. Druppel wat olijfolie erover en vouw de papillot toe.

  5. Leg de papillotten 20 min op een hete BBQ onder deksel.

  6. Open de pakketjes en werk af met basilicumblaadjes en toefjes pesto.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................