Pasta met broccoli en gerookte zalm in Boursinsaus
 
                    
                    
                Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Kook de pasta beetgaar in een pot met kokend water en een beetje zout. 
- 
                    
                    Reinig de broccoli en snij in kleine roosjes. Kook de broccoli beetgaar. 
- 
                    
                    Bereid ondertussen de saus: warm de room en Boursin zachtjes op. Kruid met peper. 
- 
                    
                    Snij de sneetjes zalm in kleine stukjes. 
- 
                    
                    Giet de pasta en broccoli af en laat uitlekken in een vergiet. 
- 
                    
                    Doe de uitgelekte pasta en broccoli opnieuw in de kookpot en meng de zalmsnippers er ook onder. 
- 
                    
                    Overgiet alles met de saus en meng goed door elkaar. 
- 
                    
                    Giet in diepe borden. Werk af met de geraspte kaas. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                