Schaaldieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en snij fijn.
-
Laat de scampi’s wat ontdooien.
-
Warm een scheutje olijfolie op en fruit hierin de looksnippers.
-
Voeg de Boursin en het tomatenconcentraat toe.
-
Roer de rode Martini eronder en warm het geheel op. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de scampi’s toe aan de saus en laat ze gedurende ± 6 minuten garen in de warme saus.
-
Zet ondertussen water op om de tagliatelle in te koken.
-
Voeg de tagliatelle toe en kook gaar in 2 à 3 minuten.
-
Schik de tagliatelle in een diep bord. Verdeel de saus met de scampi’s erover.
-
Versier met wat verse basilicum en kruid nog wat bij met versgemalen peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven