Pasta met scampi’s en Boursinsaus

Schaaldieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en snij fijn.
-
Laat de scampi’s wat ontdooien.
-
Warm een scheutje olijfolie op en fruit hierin de looksnippers.
-
Voeg de Boursin en het tomatenconcentraat toe.
-
Roer de rode Martini eronder en warm het geheel op. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de scampi’s toe aan de saus en laat ze gedurende ± 6 minuten garen in de warme saus.
-
Zet ondertussen water op om de tagliatelle in te koken.
-
Voeg de tagliatelle toe en kook gaar in 2 à 3 minuten.
-
Schik de tagliatelle in een diep bord. Verdeel de saus met de scampi’s erover.
-
Versier met wat verse basilicum en kruid nog wat bij met versgemalen peper.