Pasta met tagliatelle van courgette en gevuld varkenslapje

4eb2b46111fcfed4bdf1162b78031a1bc3d586ee1b04b58f0b825b9fe1ebd34f.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het varkensvlees in de lengte in tot een envelop.

  2. Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Stop de mozzarella in het opengesneden vlees. Leg er blaadjes basilicum bij en vouw dicht.

  3. Leg 2 blaadjes basilicum op het vlees en verpak in Italiaanse ham.

  4. Bak goudbruin en gaar in hete boter. Kruid nog bij met peper. Hou warm.

  5. Smelt de mascarpone en roer de pesto erdoor. Breng verder op smaak met versgemalen peper.

  6. Snij de courgettes met een dunschiller in linten.

  7. Breng licht gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook beetgaar. Voeg de laatste 2 minuten ook de courgettelinten toe.

  8. Snij het vlees in schuine plakken. Serveer op een bedje van tagliatelle, met de pestomascarponesaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit