Pesto van radijsjesloof en bieslook met radijsjes en lijnzaadcrackers

Allergenen

noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pesto

    Snij de radijsjes van het loof en was het loof zeer goed. Zwier goed droog. Hou wat radijsloof en bieslook apart.

  2. Mix de radijsjes glad met het loof, de bieslook, de look, wat zout, wat peper, de olijfolie, de cashewnoten en de Parmezaanse kaas.

  3. Crackers

    Mix het lijnzaad en de zonnebloem pitten heel kort.

  4. Meng samen met de rest van de ingrediënten en voeg het water toe.

  5. Laat ± 30 min staan, tot de zaden en pitten al het vocht hebben opgenomen.

  6. Schik tussen 2 bakpapiertjes en rol zo fijn mogelijk uit.

  7. Bak ± 30 min in de oven op 170°C tot de crackers droog zijn. Zijn ze nog niet krokant? Bak dan nog even verder. Laat afkoelen en snij of breek in stukken.

  8. Afwerking

    Was de radijsjes en snij in stukken.

  9. Strijk de platte kaas uit op een bord, verdeel de pesto erover. Werk af met radijsjes, radijsloof, bieslooksnippers en crackers.