Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Reinig de fijne boontjes en snij in kleine stukjes.
 - 
                    
                    
Schil de paprika met een dunschiller en snij in kleine stukjes.
 - 
                    
                    
Was de courgette en snij in kleine stukjes.
 - 
                    
                    
Was de prei en snij in fijne ringen.
 - 
                    
                    
Laat het blik witte bonen uitlekken.
 - 
                    
                    
Stoof de verse groenten aan in een ruime hoeveelheid olijfolie.
 - 
                    
                    
Bevochtig met de groentebouillon en laat 10 min zachtjes garen. Voeg de bonen en de tomatenblokjes toe. Laat nog ± 10 min verder garen.
 - 
                    
                    
Voeg de laatste 5 min de vermicelli toe aan de soep en laat garen in de soep.
 - 
                    
                    Pistou
 - 
                    
                    
Mix de basilicum, de geraspte gruyère met de olijfolie, de look, het grof zout en de oregano glad. Verfris met enkele druppels citroensap.
 - 
                    
                    
Werk de soep af met de pistou en een takje verse oregano.
 - 
                    
                    
Serveer met sneetjes brood.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders