Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Was de andijvie en snij de bladeren in repen.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Laat een klontje boter smelten in een pan en stoof de andijvie erin. Kruid met peper en zout en besprenkel met azijn.
-
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat.
-
Verdeel de gestoofde andijvie over het deeg. Verkruimel het gehakt erboven en schik de plakjes mozzarella erop. Bestrooi met pijnboompitten. Kruid met peper en zout.
-
Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders