Pizza met brie, Parmaham, verse vijgen en rucola

48fe049ac2f9986536e05f6714415fc75367a85bdf3448efe61d807b969a461a.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 225°C.

  2. Snipper de platte peterselie en bieslook fijn.

  3. Roer de verse kruiden onder de roomkaas en zure room. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Snij de brie in plakjes.

  5. Smeer de kaasmengeling op de pizzabodem. Blijf 1 cm van de rand.

  6. Beleg met brie en bestrooi met oregano.

  7. Bak 8 à 10 min in de voorverwarmde oven.

  8. Snij de vijgen in kwartjes.

  9. Beleg de gebakken pizza met de vijgen en Parmaham.

  10. Werk af met rucola en balsamicocrème.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit