Pizza XXL met groenten

ea0dd2afe1888a519540a8ef54705603e70db88cf48eacaa6bd21dd0dc14840a.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Snij de aardappelen in flinterdunne plakjes. Pel en pers de look. Pluk de rozemarijnnaaldjes los.

  3. Meng de aardappelen, look en rozemarijn met olijfolie. Kruid met zeezout en laat even rusten.

  4. Snij de bloemkoolroosjes in fijne plakjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met garam masala en zeezout.

  5. Besprenkel de aspergetips met olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  6. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk 1⁄3 met tikka masalasaus en schik daarop de bloemkool.

  7. Bestrijk 1⁄3 met geitenkaas en schik de aspergetips erop.

  8. Beleg het laatste deel met plakjes aardappel en schik de rozemarijn ertussen. Bestrooi met gratinkaas.

  9. Bak goudbruin en gaar in 20 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit