Pizza XXL met groenten
 
                    
                    
                Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 225°C. 
- 
                    
                    Snij de aardappelen in flinterdunne plakjes. Pel en pers de look. Pluk de rozemarijnnaaldjes los. 
- 
                    
                    Meng de aardappelen, look en rozemarijn met olijfolie. Kruid met zeezout en laat even rusten. 
- 
                    
                    Snij de bloemkoolroosjes in fijne plakjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met garam masala en zeezout. 
- 
                    
                    Besprenkel de aspergetips met olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. 
- 
                    
                    Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk 1⁄3 met tikka masalasaus en schik daarop de bloemkool. 
- 
                    
                    Bestrijk 1⁄3 met geitenkaas en schik de aspergetips erop. 
- 
                    
                    Beleg het laatste deel met plakjes aardappel en schik de rozemarijn ertussen. Bestrooi met gratinkaas. 
- 
                    
                    Bak goudbruin en gaar in 20 min. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                