Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij gelijke, dikke frieten van 8 cm lang en 2 cm dik aan elke zijde.
-
Spoel de frieten grondig.
-
Breng ze aan de kook in koud gezouten water. Giet af.
-
Bak de frieten eerst op 140°C, de aardappel mag lichtjes gekleurd zijn en moet zacht zijn binnenin.
-
Laat de frieten afkoelen.
-
Bak ze een 2de keer op 185°C tot ze krokant en goudkleurig zijn.
-
Stapel ze mooi op een bord en werk af met wat grof zeezout.Tip: gebruik altijd heldere frituurolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders