Prinsessenboontjes in hesp met kruidensaus

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij het bovenste steeltje van de boontjes. Kook de boontjes 7 min al dente in kokend water. Spoel ze na het koken onmiddellijk onder ijskoud water.

  3. Meng de kruidenkaas met de room en breng aan de kook. Kruid met peper en zout.

  4. Giet de saus in de ovenschotel.

  5. Verdeel de boontjes over de vier sneetjes ham en wikkel de boontjes in de ham.

  6. Leg de hamrolletjes op de kruidensaus.

  7. Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak de hamrolletjes ± 15 min.

  8. Werk de hamrolletjes af met snippers Parmezaanse kaas en plukjes kervel.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit