Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven voor op 145°C hete lucht.
Ontdooi de diepvriesspinazie met room.
Klop 4 eieren los en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng de eieren onder de ontdooide spinazie.
Leg het bladerdeeg in de vormpjes en druk goed aan. Prik het deeg in met een vork. Verdeel de spinaziemengeling over de bodem van de taart.
Zet de vormpjes in de oven. Breek over elke quiche 1 ei en laat dit voorzichtig op de spinazie lopen.
Werk af met de geraspte emmentaler.
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 25 minuten.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven