Quiche met spinazie en spiegelei

f852491a1afbc36bb04b9eb3b0bba114bb9b9eff0ffb6ee9deaae5c2fb06a734.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 145°C hete lucht.

  2. Ontdooi de diepvriesspinazie met room.

  3. Klop 4 eieren los en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng de eieren onder de ontdooide spinazie.

  4. Leg het bladerdeeg in de vormpjes en druk goed aan. Prik het deeg in met een vork. Verdeel de spinaziemengeling over de bodem van de taart.

  5. Zet de vormpjes in de oven. Breek over elke quiche 1 ei en laat dit voorzichtig op de spinazie lopen.

  6. Werk af met de geraspte emmentaler.

  7. Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 25 minuten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit