Pinsa met spinazie, Taleggio en spiegelei

Pinsa met spinazie, Taleggio en spiegelei

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de rode ui en snij in halve ringen.

  2. Pel de look en pers fijn. Verhit wat olijfolie in een pan en roerbak de spinazie met de look. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Meng de mascarpone en ricotta. Kruid met zwarte peper en zout. Smeer uit op de pinsabodem, blijf wat van de rand.

  4. Breek 1 ei in het midden van de pinsa en schik de spinazie en rode ui errond. Kruid met zwarte peper.

  5. Snij de Taleggio in blokjes en verdeel over de pinsa.

  6. Bak 10 min in de voorverwarmde oven op 250°C.

  7. Werk af met blaadjes basilicum en serveer.