Risotto met erwtjes

a03ba4b6ebaf5410aa2e96f7963e04d3ed1128e7f1ce935ff65d9a24143ee451.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de bieslook in staafjes.

  2. Breng het water, bouillonketeltje, de witte wijn en de tijm aan de kook. Hou apart en warm.

  3. Stoof de sjalotten en risottorijst aan in 50 gr boter. Laat beide glazig worden.

  4. Giet de warme bouillon erbij en voeg de erwtjes toe. Meng alles goed.

  5. Laat op een zacht vuurtje sudderen tot al het vocht is opgenomen door de rijst. De risotto moet gaar zijn en toch een smeuïge structuur hebben.

  6. Voeg de overige malse boter en Parmezaanse kaas toe en meng.

  7. Kruid met peper en zout.

  8. Serveer in een diep bord en werk af met de staafjes bieslook.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit