Rodekoolsalade met friszoete dressing van appelmoes

6b7be7ebecf21fe358855ba50b56a54130d4584d94e2b22d0b05cbaae8450fdb.jpg

Allergenen

Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de dressingingrediënten goed door elkaar.

  2. Laat de rozijntjes wellen in appelsap.

  3. Schep de rodekool in een vergiet en laat uitlekken.

  4. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.

  5. Doe de rodekool in een kom en schep de zilveruitjes, gewelde rozijntjes, peerstukjes en kaneelpoeder erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

  6. Serveer de salade en de appelmoesdressing apart naast een biefstuk en gekookte aardappeltjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit