Ronde courgette orloff

2ab156c55e7b56b52e326e20cfa05eeb1aaf3136cf2a7e95ead03bd34a422ca5.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Besprenkel de courgettes met olijfolie en plaats in een ovenschotel.

  2. Gaar 25 min op 180°C.

  3. Haal de courgettes uit de oven en laat even afkoelen.

  4. Maak vier inkepingen in de courgetten van boven naar onder, maar snij niet helemaal door zodat de courgette 1 geheel blijft en niet uit elkaar valt.

  5. Leg 1 snede ham op een snede kaas en snij in 4 gelijke delen.

  6. Vul hiermee de opengesneden courgettes.

  7. Snij de artisjokbodems in 4 plakjes en verdeel over de courgetten.

  8. Kruid de courgettes met peper en zout.

  9. Zet terug in de oven voor ± 15 min, tot de kaas gaat smelten.

  10. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit