Rundtong in Maderasaus met aardappelpuree
                    
                    
                Allergenen
                
                    zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
                        Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Laat de champignons uitlekken en voeg ze bij de rundtong. Verwarm het geheel.
 - 
                    
                    
Verwarm de aardappelpuree en schep in een spuitzak.
 - 
                    
                    
Verdeel de tong over voorverwarmde borden. Spuit er roosjes puree naast en werk af met peterselie.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders