Salade met kip gepocheerd in muntthee

e26da54d9ed0eead317fdb74fffba71cbfd9144d641cf1dd11e41f45b0c3042c.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng een pot met water aan de kook. Voeg het theezakje, ½ van de munt en de kipfilet toe.

  2. Pocheer in 12 à 15 min op een zacht vuur gaar.

  3. Rooster het brood goudbruin en trek in stukjes.

  4. Klop de dressingingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

  5. Pel de sjalotten en snij ze in fijne reepjes.

  6. Halveer de avocado’s en verwijder de pit.

  7. Verdeel de salade over 4 borden, bestrooi met sjalotreepjes en schik ½ avocado op elk bord.

  8. Besprenkel met de dressing.

  9. Trek het kippenvlees in reepjes, verdeel over de salade en besprenkel met de rest van de dressing.

  10. Bestrijk de stukjes brood met pesto en schik ze tussen het vlees.

  11. Werk af met parmezaanschilfers en garneer met een takje munt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit