Salade met kip, kiwi & avocado

58b5d5e1f9f0c88086e1e8a382c6b080562ea9905bfe421093def2afe10dfb37.jpg

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de dressingingrediënten en breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.

  2. Snij de kiwi’s middendoor en steek er met een parisiennelepel bolletjes uit.

  3. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in fijne plakjes. Wrijf in met citroensap om verkleuring tegen te gaan.

  4. Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakjes.

  5. Snij de kipfilet in stukken en bak ze goudbruin en gaar in hete boter. Kruid met peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier

  6. Verdeel de salade over de borden, schik er de avocado, mango en kiwi op.

  7. Werk af met kippenstukjes en besprenkel met de dressing. Bestrooi met zonnebloempitten.