Lactose , Melk , noten , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Meng de dressingingrediënten en breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
Snij de kiwi’s middendoor en steek er met een parisiennelepel bolletjes uit.
Schil de avocado, verwijder de pit en snij in fijne plakjes. Wrijf in met citroensap om verkleuring tegen te gaan.
Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakjes.
Snij de kipfilet in stukken en bak ze goudbruin en gaar in hete boter. Kruid met peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier
Verdeel de salade over de borden, schik er de avocado, mango en kiwi op.
Werk af met kippenstukjes en besprenkel met de dressing. Bestrooi met zonnebloempitten.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven