Salade met tonijn

b2a929de2b48ee6719d75ca8c40854b452656d3837599a0c2388bb830fbd42a8.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder het steeltje van de boontjes. Kook de boontjes al dente in gezouten water.

  2. Laat de boontjes, na het koken, onmiddellijk schrikken in koud water.

  3. Snij de venkel in fijne ringen.

  4. Halveer de kerstomaatjes.

  5. Snij de komkommer in dunne reepjes.

  6. Snipper de lente-uitjes fijn.

  7. Dressing: plet de ansjovis fijn.

  8. Meng de kefir met de geplette ansjovisfilets, Parmezaanse kaas, worcestersaus en 1 el olijfolie. Kruid af met peper.

  9. Verdeel de groenten, olijven en uitgelekte tonijn over een grote slakom.

  10. Werk de salade af met de dressing, lente-uitjes, ansjovisfilets, waterkers en bieslook.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit