Salade met yoghurtdressing en ovenaardappelen

b8deac01f05b3dfa4b55cb68da9c4625e453afbe5eb3b3bf1589421c76b2cd55.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de aardappelen en snij ze in schijven van 1 cm, maar schil ze niet.

  2. Doe de olijfolie in een vuurvaste schotel samen met de takjes rozemarijn en de grof gesneden look.

  3. Meng de aardappelschijven onder de olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. Bak ± 30 min in de oven op 200°C, tot de aardappelen gaar zijn.

  5. Meng de yoghurt, mayonaise en fijngesneden bieslook tot een dikke dressing.

  6. Serveer de dressing bij de gemengde salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit