Vis , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: doe de look en ansjovis in een vijzel en plet fijn. Voeg de mayonaise, mosterd, citroensap, water en geraspte Parmezaanse kaas toe en meng tot een dressing. Kruid met peper.
-
Bak de kipfilets gaar in wat olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij het brood in dobbelsteentjes en bak krokant in wat olijfolie of boter.
-
Verdeel de ijsbergsla over de borden.
-
Snij de schil van de pompelmoes tot op het vruchtvlees weg en snij vervolgens de partjes uit de pompelmoes zonder het witte vliesje. Dit is ‘à vif’ snijden.
-
Snij de gebakken kip in partjes en leg op de sla.
-
Verdeel de pompelmoes erover.
-
Druppel wat dressing over de sla en werk af met parmezaanschilfers en croutons. Serveer de rest van de dressing erbij.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven