Salade van meloen, rode biet, komkommer, gekonfijte walnoten en geitenkaas

Salade van meloen, rode biet, komkommer, gekonfijte walnoten en geitenkaas

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Gekonfijte walnoten: meng de suiker, kaneel en water in een middelgrote steelpan. Kook 8 minuten op middelhoog vuur, tot het mengsel een temperatuur van 113°C bereikt. Haal van het vuur en roer het vanille-extract erdoor. Voeg de walnoten toe aan de suikersiroop en roer goed zodat ze goed bedekt zijn. Lepel de walnoten op vetvrij papier en haal ze uit elkaar met een vork. Laat afkoelen en bewaar in een luchtdichte trommel.

  2. Snij de meloen in halve maantjes en schil ze. Schik 3 partjes per bord. Snij de rode biet in schijfjes. Spoel de radijsjes en snij in fijne plakjes. Was de salade en zwier goed droog.

  3. Verdeel de rode bietschijfjes met de gemengde salade op de borden. Strooi er een paar walnoten over en verdeel de geitenkaas over de salade. Versier met de scheuten.