Salade van tomaat met aardbeien, geitenkaas en granité van tomaat

Salade van tomaat met aardbeien, geitenkaas en granité van tomaat

Allergenen

Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Granité

    Mix de tomaat, de ketchup, de tabasco, het selderijzout en het water samen.

  2. Duw door een fijne zeef.

  3. Week de gelatine in koud water. Warm de wodka op en smelt er het uitgeknepen blaadje gelatine in. Voeg toe aan de rest en meng.

  4. Giet alles in een lage kom en vries in. Roer regelmatig met een vork door de granité, zodat je mooie ijskristallen bekomt.

  5. Schik de salade in een diepe kom.

  6. Was de tomaten en snij in gelijke partjes.

  7. Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij in stukjes.

  8. Pel de rode ui en snij in ringen.

  9. Schik de tomaat- en aardbeistukjes op de salade.

  10. Brokkel de verse geitenkaas in stukjes en leg in het midden van de salade.

  11. Werk af met de tomatengranité. Serveer onmiddellijk.