Frisse salade met aardbei, geitenkaas en granola PT25M 4 porties 225 g Spar fijnproeverssla 225 g aardbeien 6 radijzen 55 g geitenkaas 2 el Lucie’s Boekweit Quinoa granola 1 dl Boni Griekse olijfolie 2 el citroensap 1 el wittewijnazijn 1 kl Boni mosterd 1 kl Boni Selection vloeibare honing

Frisse salade met aardbei, geitenkaas en granola

c11ed1c1a206d79fe5c7f9e6ab4167c49ba2ff6fab741efd43c1bc591542d01a.jpg

Allergenen

Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing

    klop de olijfolie met het citroensap, de witte wijnazijn, mosterd en vloeibare honing met een garde tot ze gebonden zijn.

  2. Meng enkele el van de dressing door de sla in een grote kom en verdeel de sla over vier borden.

  3. Snij de aardbijen en radijzen in fijne stukken en dresseer over de salade.

  4. Verkruimel de geitenkaas over de salade en werk af met een handvol Lucie’s Boekweit Quinoa granola voor een verrassend krokant extraatje.