Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels in kleine stukjes.
-
Snij de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit.
-
Smelt de boter in een pan en voeg de appelblokjes met de suiker en 3 eetlepels water toe. Kook op een laag vuur tot de appel zacht en tot moes gekookt is.
-
Haal de pan van het vuur en laat de appelmoes afkoelen.
-
Doe de avocado, het citroensap, de appelmoes en het zeezout in de blender en pureer tot een gladde massa.
-
Voeg het appelsap en de yoghurt toe en pureer nogmaals.
-
Zet het mengsel in de koelkast en laat afkoelen.
-
Giet de mengeling in kleine hoge glaasjes.
-
Snij ¼ citroen in kleine partjes. Werk af met een lepeltje yoghurt en een partje citroen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven