Snelle Bolo de Bolache (Portugese koekjestaart)

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de gecondenseerde melk samen met de volle melk in een pannetje. Mix de eidooiers erdoor. Breng zachtjes en al roerend aan de kook.

  2. Haal de pan van het vuur als het mengsel dikker is geworden en de structuur heeft van een crème.

  3. Roer de suiker door de warme koffie. Giet deze in een schaaltje en laat afkoelen.

  4. Dop de koekjes in de koffie en schik ze in rozetvorm op de bodem van de taartvorm. Leg 1 koekje in het midden en rondom 6 koekjes. Smeer een laag crème op de koekjes en dek af met een nieuwe laag koekjes. Herhaal deze stap tot je 7 lagen koekjes bekomt. Eindig met een laagje crème.

  5. Plaats nog een koekje in het hart van de bloem.

  6. Laat 2 uur opstijven in de diepvries en plaats tot serveren in de koelkast.

  7. Versier met gekleurde Smarties.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit