Snelle taboulé met munt

fe53cc15034bec1e0f26c9fb9518239fb014f911b14d9ee389667e3e5d251ca1.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Giet de couscous in een kom. Giet het sinaasappel- en het citroensap erover. Dek de kom af met plasticfolie en laat de couscous 5 minuten rusten. De couscous zal al het sap opnemen.

  2. Maak de couscous los met behulp van een vork.

  3. Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in brunoise (= kleine blokjes).

  4. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  5. Snij de peterselie en munt fijn.

  6. Meng de kruiden, tomatenblokjes en pijnboompitten onder de couscous. Versier met nog enkele blaadjes peterselie en munt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit