Soepje van meloenbolletjes met munt en vanille-ijs

cd917fb6b6d0f36f42e68d03e585d0991236a051afd080552fd15057cbb50bca.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de wijn met de suiker, het limoensap en de steranijs aan de kook. Haal van het vuur en laat de steranijs nog even trekken.

  2. Voeg het appelsap toe.

  3. Snij de meloenen in 2 en verwijder de pitjes.

  4. Snij met een pomme parisiennelepel mooie bolletjes uit de meloenen. Gebruik verschillende groottes. Voeg de bolletjes toe aan de wijn.

  5. Pluk de muntblaadjes en snipper fijn. Voeg 3 el gesnipperde munt bij de wijn.

  6. Laat afkoelen in de koelkast.

  7. Serveer in een diep bord. Versier de rand met kleine meloenbolletjes.

  8. Leg een bolletje vanille-ijs in het midden van het soepje en werk af met een takje munt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit