Steak met weelderige fondsaus, frietjes en gemengde sla

7d6250944b12ab9dd6b536c8500be1d984e5accd21deafe5be895455945489d7.jpg

Allergenen

Lactose, Melk, noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snipper fijn. Reinig de champignons en snij in kleine blokjes.

  2. Bak de sjalot, salie, champignons, gerookte spekblokjes en amandelschilfers goudbruin aan in 1 el boter.

  3. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.

  4. Voeg de fond toe en laat 5 min inkoken. Bind de saus met bruine roux minute.

  5. Bak de steak in boter en kruid met peper en zout.

  6. Serveer de steak met de saus, frietjes, gemengde sla en mayonaise.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit