Tagliatelle met mascarpone, citroen en chilipeper

818665d297493b5a9357271a9518cdc5afbca40328af0fd08cf75d9659b1aa8f.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet de pasta af en hou apart.

  2. Kook de erwtjes beetgaar. Snipper de chilipepertjes fijn.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  4. Warm de room op. Laat de mascarpone erin oplossen, zonder echter te koken.

  5. Schil 1 citroen. Snij het vruchtvlees van beide citroenen in kleine stukjes.

  6. Meng de mascarponeroomsaus onder de pasta. Voeg de erwtjes, chilipepertjes en fijngesneden bieslook ook toe aan de pasta.

  7. Verdeel de pasta in kommetjes. Strooi de munt- en basilicumblaadjes erover. Werk af met stukjes citroen, pijnboompitten, citroenzeste en versgeraspte Parmezaanse kaas.

  8. Kruid met peper en zout. Dien onmiddellijk op.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit