Toast champignon met bospaddenstoelen

Toast champignon met bospaddenstoelen

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de champignons met een borsteltje. Snij in kleinere stukken indien nodig.

  2. Spoel de peterselie, zwier goed droog en hak fijn.

  3. Pel en snipper de sjalotten en look fijn.

  4. Snij het witte brood in 4 dikke gelijke stukken. Snij de korsten eraf, tot je een blokvormig stuk wit brood bekomt. Maak met een scherp mes aan de bovenzijde een rechthoekige inkerving. Smelt de boter.

  5. Wrijf elk stuk brood volledig in met gesmolten boter. Plaats onder de grill van de oven en wacht tot de stukken goudkleurig zijn. Verwijder de ingesneden korst van elke toast en haal de kern eruit. Zo bekom je een kuipje.

  6. Bak de champignons, look en sjalotten in hete boter. Kruid met peper en zout.

  7. Verdeel over de toasten. Werk af met een stukje citroen en platte peterselie.