Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Plet de pepertjes met de zijkant van een chefmes.
Plet de stengels citroengras en snij elke stengel in 3 schuine stukken.
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
Borstel de paddenstoelen schoon en snij grote exemplaren in plakken.
Snij de koriander met de steeltjes in 2 cm lange stukjes.
Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg citroengras, pepertjes, gember en zeste van limoen toe. Laat een paar min doorkoken.
Voeg paddenstoelen en scampi’s toe en laat de scampi’s roze kleuren. Breng op smaak met vissaus en limoensap.
Bestrooi met koriander en serveer.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven