Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- December
- Februari
- Januari
- Maart
- Groenten
- November
Aardpeer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de topinamboers en snij ze in plakken. Pel de uien en hak ze grof.
-
Fruit de uien in een flinke klont boter. Voeg de plakjes topinamboer erbij en laat 15 minuten stoven zonder te kleuren.
-
Overgiet met de fond. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat gaar koken.
-
Voeg de melk erbij en pureer met de staafmixer. Breng weer aan de kook.
-
Laat afkoelen. Vries in.
-
Ontdooi de soep.
-
Frituur de salieblaadjes in hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Schep de soep in voorverwarmde kommen. Garneer met salieblaadjes en werk af met enkele druppels truffelolie.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven