Selder , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de beentjes van de varkenskroon proper met een mesje.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Besprenkel met olijfolie.
-
Schroei de varkenskroon langs alle zijden dicht op de teppanyakiplaat of in een hete pan.
-
Smeer in met mosterd.
-
Leg een laag kruiden op de mosterd.
-
Snij de wortelen en prei fijn. Plet twee teentjes look. Leg alles op de bodem van de braadslee en leg de varkenskroon erop. Verdeel er nog wat klontjes boter over.
-
Laat ongeveer een uur braden in de oven op 100°C.
-
Haal uit de oven en laat het vlees rusten.
-
Snij het vlees tussen de benen door en serveer met groenten en aardappelen naar keuze.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven