Warme choco en gebakken poffertjes met mascarpone, peer en sinaasappel

1957ee4be59d0fd1e7fc77c1491e856d0ba5e0e9a58e9b7bc21ae0aa0f99f7de.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de ongeschilde gember en het water in een blender. Mix tot je een liquide massa krijgt.

  2. Zeef het gembersap. Doe de resterende pulp weg.

  3. Verwarm de melk en voeg de chocoladegalets, het kaneelpoeder en 4 el gembersap toe.

  4. Klop de mascarpone los met een vork.

  5. Snij uit de hals van elke peer 4 plakjes en bak kort aan in boter.

  6. Schil de sinaasappel en snij in 8 plakken.

  7. Bak de poffertjes in boter goudbruin.

  8. Smeer op 8 gebakken poffertjes wat mascarpone en beleg steeds met een plakje gebakken peer en sinaasappel.

  9. Leg 2 poffertjes met vulling op elkaar en eindig met een gebakken poffertje.

  10. Steek een prikker door de poffertjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit